1é RALLY FOTOGRÀFIC FIRA DE LA CANDELERA LA POBLA DE CLARAMUNT

Agenda » 1é RALLY FOTOGRÀFIC FIRA DE LA CANDELERA LA POBLA DE CLARAMUNT

1é RALLY FOTOGRÀFIC FIRA DE LA CANDELERA LA POBLA DE CLARAMUNT
03/02/2019
1 é RALLY FOTOGRÀFIC FIRA DE LA CANDELERA 03 DE FEBRER 2019 LA POBLA DE CLARAMUNT
 
Bases
Participació Tothom qui ho desitgi. La participació és gratuïta. S'admeten tot tipus de càmeres.
Tema
Tres que es donaran a conèixer el mateix dia. Es permet el retoc bàsic(no muntatges), però en cap cas s'acceptarà la manipulació i l'alteració de la realitat.
Per optar a la Millor Col·lecció, serà necessari presentar una imatge de cada un dels 3 temes.
Modalitat
Digital, arxius jpeg - 1024 x 768 Resolució 300dpi i de màxim 1MB. Categories (El premi es per a la col·lecció, i per optar a un dels premis serà necessari presentar una imatge de cada un dels 3 temes).
General
Adults:
Primer premi - 100 Euros i Trofeu.
Segon premi - 50 Euros i Trofeu.
Tercer premi - Trofeu.
General Joves (Fins a 16anys)
Primer premi - Trofeu.
Segon premi - Trofeu.
Tercer premi – Trofeu
Primer premi Local no premiat - Trofeu.
Repartiment Premis :15/02/2019 a les 19.30h. a la Sala “Celler” de la Masia de Can Galán c/ Comte Borrell II s/n seu social de l´Agrupació Fotogràfica Castell La Pobla de Claramunt Inscripció
Es farà de forma presencial el mateix dia del ral·li a la Pl. de l´Ajuntament de La Pobla de Claramunt de 09 a 10h.,
Lliurament d´Arxius 3 imatges jpg 1024 pel costat més llarg per categoria i concursant presentant una imatge de cada un dels 3 temes, per correu electrònic a: afocconcursos@gmail.com, indicant nom, cognoms i edat si es menor, adreça, telèfon de contacte, e-mail i nº de soci de la Federació Catalana de Fotografia ( en cas de ser-ho).
Límit d´entrega Fins ales 23.59 del 08 de Febrer de 2019.
Veredicte El 09 de Febrer de 2019 a les 17:00h., al local social AFOC La Pobla de Claramunt (Masia de Can Galán, c/ Comte Borrell II s/n), el veredicte serà obert al públic i la decisió del jurat serà inapel·lable.
El jurat estarà format per 3 persones reconegudes del món de la fotografia i/o assignades per la Federació Catalana de Fotografia. Aquest concurs es reconegut per la Federació Catalana de Fotografia (FCF) amb el nº.2019/20, i es puntuable i finalistes 15% Per obtenir els títols d’Artista, Mestre i Excel·lència de la FCF.
Dret d´Autoria Els participants garanteixen que no existeixen drets a tercers de les fotografies que es presentaran i serà responsabilitat seva de qualsevol reclamació per drets d´imatges o de propietat intel·lectual.
Els autors de les obres continuaren sen els titulars dels drets d´explotació de les mateixes.
Notes d'interès :
En cas de pluja no s'anul·la . L'organització es reserva el dret de modificar el programa previst si per circumstàncies fos necessari. Cada concursant només podrà aspirar a un sol premi i no podrà quedar cap premi desert.
L'organització no es fa responsable si en el transcurs del ral.li algun participant pateix qualsevol accident . El fet de participar obliga al compliment d'aquestes bases. Les fotos guanyadores passaran a l´arxiu de l’entitat organitzadora, per a publicacions tant de l´entitat organitzadora com del Ajuntament de La Pobla de Claramunt per difondre el Ralli o de la Fira de La Candelera de La Pobla de Claramunt en futures edicions i o en els mitjans de comunicació locals i en les xarxes socials fen sempre esment del autor de l´obra.